Suna Hanım cafe'ye görkemli açılış

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Suna Hanım cafe'ye iş hayatına merhaba dedi.

05 Ocak 2020 Pazar 12:43
Suna Hanım cafe'ye görkemli açılış

Suna Hanın Cafe kuranı kerim ve dualar eşliğinde açıldı.

Suna Hanım cafe işletme sahibi Suna Kurt vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakadan çok memnun olduklarını belirtti. eş dost ve tanıdıklar  büyük teveccüh gösterdi. Yoğun bir kalabalık var. herkese  teşekkür ediyoruz. Bugün buraya açılışımıza gelenlerin  bu ilgisini boşa çıkartmamak adına üzerimize düşen sorumluluğu fark ederek daha çok çalışacağız.” 

Biz burada kadınlar güç birliği yaparak işyerimizi açtık burada  kavaltı, tatlı çeşitlerimiz ve  yöresel yemeklerimiz  hatta burdan söyleyeyim kradenizin Trabzon'un olmazsa olması lahana çorbasını gelen misafirlerimize sunacagız tamamı ev yapımı yemeklerimiz ve böreklerimizle hizmet vereceğiz buraya gelip yemeklerimizi tadanlar yöresel müziklerimizle huzur bulacaklar dedi

Ayrıca İşletme sahibi Suna Kurt işleri yoğunluğu ile katılamayan çiçek göndererek destek veren Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç'e, Ortahisar Belediye başkan Yardmcısı Selahattin Cebi'ye, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu'na, Trabzon Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Metin KARA'ya ,Muhcuoğlu Mobilya'ya, Karasu Enerjiye tekrar teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.