Muhalefette çatlak var

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık belediye mülklerinin satışı ile ilgili görüşünü açıklayarak başlığı kendisi verdi.

13 Mart 2020 Cuma 09:36
Muhalefette çatlak var

DESTEKLİYORUM
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantılarında bazı belediye mülklerinin satışı gündeme geldi. CHP ve İYİ Partili isimler satışa hayır oyu verirken Yomra Belediye Başkanı ise, “Gazeteci arkadaşlar muhalefette çatlak diye bir haber yapabilirler ama belediyelerin gayrimenkulleri satmasın konusundaki düşünceleri destekliyorum. Çünkü belediye başkanı olarak icranın başında sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz” dedi.

SAKINCA GÖRMÜYORUM
Bıyık sözlerine şöyle devam etti: “Kiraları dahi toplayamayıp kiracılarla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Belediye zaten istediği zaman kanunlarla birlikte istediği yeri kamulaştıracak güce sahip bir kurumdur. Uygun değerlerin bulunması durumunda gayrimenkuller satılabilir. O yüzden belediyelerin mülklerini satmasında bir sakınca görmüyorum.” 

sonnokta gazetesi 

Son Güncelleme: 13.03.2020 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.