Abdullah Avcı maç sonu konuştu: 'Çalıştığımız yerden yedik'

27 Ağustos 2021 Cuma 08:16
Abdullah Avcı maç sonu konuştu: 'Çalıştığımız yerden yedik'

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play – Off karşılaşması rövanş maçında Roma’ya mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı: "Oyun olarak değerlendirirsek oyunu hiç vermedik. İlk 20 dakikada yüzde 70 oyuna hâklim olduk. Karşı takım önde baskı yapmayıp sabırla bekleyen bir takım. Geçiş takımına bir hatadan gol yedik. İkinci ayrıda da oyun hakimiyetini alarak başladık. Kalecilerini tebrik ediyoruz onun devreye girdiği bir oyun oldu. Daha sonra 2. Golü yedik. 5 değişikliğin 4’ünü sakatlıktan değiştik. Çalıştığımız yerlerden gol yedik. Fizik kalitesi bizden daha iyi bir takımdı. Oyunun karşılığını alamadığımız bir deneyim kazandık. 3 gün sonra oynanacak maça hazırlanacağız.

Cornelis’un omuzunda kırık olmadığını öğrendik. Diğer oyuncularla ilgili sağlık ekibi değerlendirme yapacak. Bu akşam zaten burada kalacağız.

Oyun olarak kaybetmedik. Hep oyunun içindeydik. Bir geçiş takımına karşı yediğimiz goller bizi üzdü. Belki ikinci yarının başında gol atsak farklı olacak. İleriye doğru bakmaya devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.