Sinan Tuzcu imza gününde Trabzonlu hayranlarıyla buluşuyor

Başarılı oyuncu Sinan Tuzcu, “Aşkın Kursağında Kalan” isimli yeni kitabı için düzenlenecek imza gününde Trabzonlu okurlarıyla buluşuyor. Tuzcu, yeni kitabını 12 Mayıs Pazar saat 15.00’de D&R Trabzon Meydan’da imzalayacak.

10 Mayıs 2019 Cuma 12:59
Sinan Tuzcu imza gününde Trabzonlu hayranlarıyla buluşuyor

Trabzon'da çekilen "Sen Anlat Karadeniz "adlı dizide  Mustafa Kaleli karekterini canlandıran “Aşkın Kursağında Kalan” adını verdiği hikaye kitabıyla okurlarının karşısına ikinci kez çıkan oyuncu Sinan Tuzcu, D&R Live etkinlikleri kapsamında Trabzonlu kitapseverlerle bir araya geliyor. Sinan Tuzcu, 12 Mayıs’ta D&R Trabzon Meydan’da hayranlarıyla buluşarak kitabını imzalayacak.

Kitap hakkında

İyiliğin ve kötülüğün ortasında kalanları, hayata tutunamayanları, tutunup düşenleri, yel değirmenlerine karşı Don Kişot olmayı, hayatta kalmak için acımasız davranmayı, bazen de kendini yok saymayı Sinan Tuzcu’nun “Aşkın Kursağında Kalan” kitabında okuyacaksınız. Sinan Tuzcu, “Böcek” romanının ardından hayata dair hikâyeleri anlattığı bu kitabında Türkiye’nin gerçekliğine de ayna tutuyor. Kitap; zaman, mekân, olaylar, karakterler farklı olsa da hayata dokunan herkesin hikâyesini konu alıyor…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.